• menu▼        
 • contact us
 • Family Tree CollectionMain index A-Z Total index Index and families! Names Index placesvan Raalte

  Family page
  Maurits van Raalte, birth 23 Jul 1878 Rotterdam, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en., buried 11 Jun 1945 Den Haag, Begraafplaats Oud Eik en Duinen., occupation: Groothandelaar in huishoudelijke artikelen, son of Jacob van Raalte and Hester de Vries to:
  Elisabeth Vlug, birth 11 Jun 1885 Schiedam, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en.
  Dochter van Leendert Vlug en Martina Alida Wellenberg.
  1) Frits van Raalte, birth 1 Dec 1916 Den Haag, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en., occupation: Groothandelaar in huishoudelijke artikelen to:
  Martha Francine Bartling, birth 11 Nov 1923 Den Haag, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en.
  Dochter van Johannes Josephus Bartling en Martha Jeths.
  2) Judith van Raalte
  living - details excluded
  to:
  Petrus Johannes Maria Langezaal PRIVACY FILTER
  3) Elsa van Raalte, birth 4 Mar 1923 Den Haag, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en., occupation: Typiste to:
  Herman Frederik de Haas, birth 15 Dec 1916 Malang,Java, Indonesie, died 3 Mar 1945 Den Haag, Omgekomen bij het bombardement van Den Haag. Het was de bedoeling om Duindigt en het Haagse Bos te bombarderen, maar door een foutieve opdracht in de navigatie lieten de vliegtuigen hun bommen in de woonwijk Bezuidenhout en het Korte Voorhout vall en., occupation: Ambtenaar
  Zoon van C. de Haas en J.E. Arents.
  Herman had een broer, W.C.J. de Haas.
  Main index A-Z